Хасково

Бежанците подпалиха лагера в Харманли

ПалаткитеТри палатки са изгорели вчера при пожар в бежанския лагер в Харманли, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Сигнал за инцидента е подаден снощи около 19:00 часа на спешния телефон 112. Според официалната информация от пожарната, причината за лумването на огъня е небрежност. Според директора на дома в Харманли Желю Желев става въпрос за умишлен палеж.

Служители на Агенцията за бежанците в центъра са видели как нарочно чужди граждани, настанени там, са „драснали клечката“ на няколко палатки. В тях е нямало настанени хора.

Освен палатките са изгорели леглата и дюшеците вътре в тях. „Ще искам разследване на случая, защото подобни действия не бива да остават ненаказани“, бе категоричен Желев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovo
haskovo
15.12.2013 21:20 21:20

Mamicata im,ostavete gi sega pod ne*eto da si jiveiat 6tom paliat gotovoto so i ne go otceniat.Tova e papla4,koiato dopysnahme da ni praviat na maimyni.Van ot balgaria.

Back to top button