Хасково

Воксхол се преобърна край Тополовград, Форд помете пиян велосипедист

КАТ, архив39-годишен шофьор от Елхово е с разкъсно – контузна рана на дясната ръка и съмнение за фрактура след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.
Инцидентът е станал вчера по обяд на пътя Тополовград – Княжево.

Мъжът шофирал лекия си автомобил Воксхол с несъобразена с пътните условия скорост, загубил контрол над управлението и се преобърнал.

Елховецът е транспортиран до Центъра за спешна медицинска помощ в Тополовград. Опасност за живота му няма.

При друга катастрофа е пострадал 43-годишен велосипедист от село Сива река. Мъжът карал колелото си по ул. „Ангел Кънчев“ в Свиленград, когато бил застигнат и ударен отзад от лек автомобил Форд Ескорт, управляван от 21-годишен младеж от село Мустрак.

След сблъсъка младият водач избягал, но по-късно бил издирен и задържан. Пострадалият велосипедист е прегледан и освободен за домашно лечение. Двамата участници в ПТП са тествани с дрегер. Оказало се, че велосипедистът е с 1,14 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button