Спорт

„Любимец“ капитулира на „Българска армия“

ФутболФутболният „Любимец“ претърпя истински разгром в среща от 23-я кръг на „А“ група като гост на ЦСКА с 0:7.
В последния си мач преди празниците любимчани записаха най-тежката си загуба в първенството до сега. Катастрофата обаче можеше да се предвиди след като финансовата криза в клуба се задълбочава. Играчите на старши треньора Красимир Мечев пристигнаха за срещата на стадион „Българска армия“ не с клубния автобус, а с личните си автомобили. На резервната скамейка пък бяха записани само четирима футболисти.
 
Въпреки че от ЦСКА бяха дали почивка на някои от титулярите си преди реванша за купата на България през седмицата с „Левски“, „армейците“ успяха да реализират 3 попадения до почивката и още 4 през второто полувреме. Головете за победителите вкараха: Карачанаков – два, Гъргоров, Косоко, Василев, Долапчиев и Чочев.
 
„Любимец“ продължава да е в зоната на изпадащите с актив от 18 точки и на 6 от „Славия“, който е над чертата и с мач по-малко.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button