Хасково

Намаляват цените със 70 процента преди празниците

НамаленияЦените в хасковските магазини падат с до 70 процента преди Коледа, установи проверка на Haskovo.info. Въпреки огромните намаления и дори цени между 3 и 10 лева за блуза например, за част от клиентите стоките все още са скъпи и много от магазините стоят празни.

„Няма купувачи, все още е рано за покупки„, коментират продавачите в центъра. „Голямата част от клиентите пазаруват от местата, където се продава по-евтина стока. Китайските магазини са пълни“, коментират още те. По-голямата част от данъкоплатците са с много ограничен бюджет, много от тях са безработни, допълват още те.

На места все още няма понижение на цените. В тези обекти ще има намаление с 5 до 10 лева от другата седмица. В предпразничните дни сред най-често избираните стоки са декорациите. Играчките за елхи са на достъпни цени – от 80 стотинки до 2 лева за брой. А топла шапка и шал хасковлията може да намери до 10 лева. Изкуствените елхи са до 25 лв, а естествени в търговската мрежа все още няма, но търговците предполагат, че цените при тях ще са същите като миналата година.

 Намаления  Намаления

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
didka
didka
16.12.2013 15:47 15:47

Как може безработни да са данъкоплатци. Какво общо имат данъкоплатците с купувачите. А въпросните табели са там целогодишно.

Back to top button