Хасково

Гимнастичките от „Аида“ с базар за първокласничката Миша

БазарХасковският клуб по художествена гимнастика „Аида“ и ОУ „Христо Смирненски“ организираха благотворителен базар за първокласничката в училището Михаела Иванова.

Момиченцето има нужда от скъпа операция на ръката. Президентът на клуба Яна Михайлова и директорът на училището Венко Точевски благодариха на децата, които изработиха артикулите за базара в помощ на съученичката им Миша. Точевски каза, че се надява до месец първокласничката да е здрава и да започне тренировки в клуб „Аида“.

На базара в „Христо Смирненски“ бяха и родителите на Миша, които благодариха за подкрепата. Инициативата ще продължи два дни.

Гимнастичките от „Аида“ организират и втори благотворителен базар за децата от Дома за медико-социални грижи. Той ще се проведе в четвъртък от 20 часа в механата в кв. „Орфей“.

Състезателките на Яна Михайлова ще отпразнуват първия рожден ден на клуба на 18 декември от 17.30 часа в големия салон на ОУ „Христо Смирненски“. Тогава гимнастичките ще покажат най-добрите си съчетания.

Базар   Базар
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.12.2013 14:47 14:47

Деца помагат на детенце ! Това е най-милото и благородно нещо ! Браво че се включиха всички !

Back to top button