Хасково

Даряваш кръв, получаваш 39 безплатни обиколки на картинг пистата

Иван БакърджиевНетрадиционен начин да стимулира хасковлии да даряват кръв е измислил собственикът на Картинг писта Хасково Иван Бакърджиев. На всеки включил се в дарителската кампания в сряда, организирана от Многопрофилната болница за активно лечение в областния град, бизнесменът ще подари ваучер за 39 безплатни обиколки на пистата. Тъй като съоръжението през зимния сезон не работи, дарителите ще могат да използват подаръка през април следващата година.

Нелепо е по празниците болницата да изпитва недостиг на кръв.„,коментира през Haskovo.info Бакърджиев.

Кампанията е основно за кръвна група А+, но никой няма да бъде връщан.

Поводът Иван Бакърджиев да реши да стимулира хасковлии с подобен коледен подарък е факта, че неговата кръвна група е А положителна. А желанието му да даде подарък на дарителите е предстоящия му рожден ден. На 21 декември собственикът на Картинг писта Хаково става на 39 години.

„Дано някой друг също открадне идеята ми и привлече повече дарители в сряда“, изрази надежда Бакърджиев. Самият той досега е дарявал кръв няколко пъти. Ще го направи и в сряда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
uoana
uoana
16.12.2013 16:47 16:47

bravo. da si giv i zdrav

Билбо
Билбо
16.12.2013 18:28 18:28

Кръвна група А+ съм. Дарявал съм кръв 6 пъти като за последен път 2003 г. Рекорда ми е в казармата когато в един ден дарих два пъти от любопитство мога ли – е мога. Обаче съм решил да дарявам кръв само по конкретни случаи защото това общество не заслужава.

Back to top button