Хасково

Мира и Любо с нов успех – фаворити за Купа България

ТанциЗвездната двойка на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дойчева записа поредният си голям успех.

Танцьорите спечелиха първото място на поредния кръг от веригата Купа България в Бургас. Шампионите получиха 43 от възможните 45 гласа от 9-членното жури.

ТанциТехният треньор Николай Манолов съобщи, че в края на януари ще излезе крайното класиране за Купа България, но Мира и Любо са фаворити. По думите на Манолов последния турнир в Бургас е бил много емоционален за двойката, която за последно се състезава при юноши и от Нова година тя ще мери сили при младежи.

Паралелно с Купа България в Бургас се проведе и открит турнир. При най-малките състезатели до 9-годишна възраст двойката Марин Мартинов и Мариана Железинова участваха за пръв път в многобой и станаха шести. При некартотекираните момичета пък 9-годишната Диана Янева спечели първото място, а Виктория Стоянова спечели бронза при момичетата до 13-годишна възраст.

Състезанията за „Гранд“ през 2014 г. започват в края на февруари, но до тогава от клуба ще опитат участие на някой силен международен турнир.

В събота, 21 декември, от 18 часа в кино салона на ДНА ще е коледният концерт на „Гранд“, на който ще бъдат представени още две нови танцови двойки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button