Хасково

Дарителите забравиха Дома за стари хора на Кенана

Дом за стари хораНито едно предколедно дарение не е дошло тази година в Дома за стари хора на Кенана.

„Много съм изненадан. Други години по това време ни засипваха с памперси, плодове и дрехи“, спомня си директорът Вълко Пехливанов. По думите му липсата на дарения се дължи на трудното време, в което живеем.

Дом за стари хораВ момента в дома на Кенана са настанени 182 души. 60 от тях са на легло. „По два памперса на ден да им сменяме, това са 120 памперса„, уточни Пехливанов.

Иначе поздравите и пожеланията за здраве и късмет през новата 2014 година в Дома за стари хора на Кенана не липсват. Днес своя музикален букет поднесоха народната певица Донка Кожухарова и фолклорната група към НЧ „Проф. Асен Златаров“. За възрастните хора пяха и членовете на певческата група към Медицинския колеж в Хасково.

Ученици от полуинтернатните групи в СОУ „Васил Левски“ пък зарадваха възрастните хора с ръчно изработени картички. Те сурвакаха Вълко Пехливанов, който им даде по една вафла.

Дом за стари хора Дом за стари хора
Дом за стари хора Дом за стари хора

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
hm..
hm..
18.12.2013 17:59 17:59

1во. дарителите – даряват !!!
2ро. плащаме си за бабите да са там !!!
3то. дарение – прибрани пари ?!?!??? нещо такова!

Back to top button