Хасково

Дядо Коледа зарадва 70 деца от Ресурсния център в Хасково

Празник70 деца в хасковския Ресурсен център отпразнуваха днес настъпването на Коледно-новогодишните празници.

Директорът на центъра Светла Йотова обясни, че тържеството е ежегодно и в него участват както деца от Хасково така и от 42-те ресурсни групи в цялата област.

Празникът започна с пристигането на Дядо Коледа, който бе нарамил пълен с подаръци чувал. Той бе придружен и от красива Снежанка. Децата се бяха в красиви костьоми и се представиха с богата програма. В нея малчуганите пяха, танцуваха, рецитираха стихчета, не липсваха и традиционните коледари.

Йотова допълни, че децата са изработили украса, сурвачки и картички, които ще се продават на коледния базар в областна администрация. Той се открива утре, 19 декември, от 11 часа.

Хасковският ресурсен център е за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности.

Празник   Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button