Хасково

Първокласници от „Смирненски“ с дарение за Дом майка и дете

ДарителитеДеца от първи „А“ клас при ОУ „Хр.Смирненски“– Хасково се включиха в кампанията на Национален форум „Моето дете“ и приятели за „Коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково“.

Децата лично донесоха своите дарения в пункта за събиране на дарения над магазина за прежди срещу книжния пазар в центъра на града.

Малките дарите грижливо бяха опаковали подаръците си, като според тях децата от дома най-много биха се зарадвали на играчки. Те изпратиха своите послания и чрез коледни стихчета и специално нарисувана картина.

Дарителите Дарения се приемат до петък включително, като в събота в 10,00 ч. ще бъдат дарени в Дома за медико-социални грижи. Предвиден е и музикален подарък – празнична програма, в която ще се включат танцов състав „Етномагия“ към ОУ „Н.Вапцаров“- Хасково с ръководител Златка Тимонова, деца от школите към читалище „Заря“ и народната певица Елена Илиева.

Специален гост на събитието ще бъде и редовният дарител от Нави Искър Божидар Илиев, който е организирал свои приятели и съмишленици за участие в доброто дело. До сега в кампанията са се включили дамите от дамския клуб към НФ „Моето дете“- Хасково, ФБ групата „За без пари“- партньори на инициативата, Служители от РИОСВ- Хасково и други хасковлии. Сред даренията има памперси и бебешки храни за бебетата, а за по-големите деца – играчки, дрешки, книжки и различни коледни подаръци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button