Хасково

Езиковата събра 300 лв. за дете от Коледното си парти

ПартиУчениците от ГПЧЕ „Асен Златаров“ събраха 300 лв. за нуждаещо се дете от традиционното си Коледно парти снощи.

Гимназистите купонясваха в популярен хасковски бар, а 1 лв. от входа ще отиде за благородната кауза. На ученически съвет предстои да се реши на кое точно дете да бъдат дарени парите.

Водещи на партито бяха Есра Ибиш и Стоян Палазов. Възпитаниците на елитната гимназия се забавляваха с щури игри, песни и танци, като за най-добрите бяха осигурени и награди. Вечерта не мина и без Дядо Коледа, в ролята на който се превъплъти зрелостничка Надежда Халваджиева. За да бъде партито на ниво на дансинга се вихриха и 5 снежанки.

Haskovo.info припомня, че в Езиковата е традиция инициативите да минават под знака на благотворителността. За Хелоуин гимназистите събраха и дариха 800 лв. на БЧК в помощ на най-нуждаещите се бежанци.

Сега учениците мислят за зимната си ваканция, а след Нова година ще се избере темата на предстоящия през февруари Фашинг.

Парти  Парти 
 Парти  Парти
 Парти  Парти
 Парти  Парти
 Парти  Парти
 Парти  Парти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button