Хасково

Ледената отвори, ще работи и по празниците

ПързалкаЛедената пързалка на площадка „Спартак“ отвори официално днес.

Първите 20 ентусиасти изпробваха спортното съоръжение в късния следобед. От управата на пързалката очакват наплив в по-късните часове, защото и тази зима последната сесия е в 20 часа.

Добрата новина за учениците е, че ледената ще работи нон-стоп през ваканцията. Тя ще е отворена и по празниците, като тепърва ще се уточняват часовете на работа на 31 декември и 1 януари.

Най-голям наплив на хасковската атракция традиционно има в почивните дни, когато на леда се събират близо 130 човека. Тази година пързалката в Стара Загора най-вероятно няма да работи. Така тук ще се събират любители на пързалянето от три области: Хасковска, Кърджалийска и Старозагорска.

Както Haskovo.info писа цените ще са като миналогодишните: 5 лв. за вход и кънки за възрастни, 4 лв. за деца и ученици, а за тези със собствени кънки – 2 лв.

 Пързалка  Пързалка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button