Хасково

Театралната 2014-а тръгва с „Пет жени в еднакви рокли“ и „Министри под масата“

ТеатърС „Пет жени в еднакви рокли“ от Алън Бол започва театралната програма за 2014 г. в Хасково.

Представлението ще се играе на 17 януари в театър „Иван Димов“. Постановката е на Боил Банов, а на сцената гостува Народния театър „Иван Вазов“ с участието на: Параскева Джукелова, Койна Русева, Ева Тепавичарова, София Бобчева, Симона Халачева, Иван Юруков. Билетите са на цени от 10, 12 и 14 лв.

За 22 януари е насрочена премиерата на „Министри под масата“ от Стефан Цирков. Постановчик е Леонард Капон и участват: Димитър Атанасов,Ева Васева, Иван Благоев, Иванка Шекерова, Катя Бръмбарова, Петър Влайков, Стелиян Николов, Стефан Цирков.

На следващия ден гостува театър „Искри и сезони“ с „Имам нужда от теб“, а в ролите са Искра Радева, Георги Кадурин, Мария Статулова, Виолета Марковска, Стефан Стефанов.

„Речта на селския крал“, моноспектакъл на Диян Мачев ще е на 24 януари, „Фризьорката“ – 29 януари и „Епопея на забравените“ – ден по-късно.

Детските представления в театъра тръгват от 21 януари с „Пепеляшка“ и продължават с „Принцесата и свинарят“ (23 януари), „Румцайс“ (24 януари), „Мечо Пух“ (26 януари) и „Кой е по-хитър“ (29 януари).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button