Хасково

Художествената гимнастика отпразнува ЧРД, събраха 390 лв. за Миша

Художествена гимнастикаГрациите от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ отпразнуваха снощи първия си рожден ден с концерт в салона на ОУ „Христо Смирненски“.

Гимнастичките изпълниха 14 съчетания под аплодисментите на многобройната публика. Зрителите бяха поздравени с изпълнения и на състезателките от старозагорския клуб „Елит“ Даяна Михайлова и Селина Тодорова.

На тържеството бе обявено, че от благотворителния базар, организиран от „Аида“ и училището са събрани 390 лв. за рехабилитацията на първокласничката Михаела Иванова. Операцията на момичето е минала успешно и директорът на школото Венко Точевски и президентът на клуба Яна Михайлова й пожелаха скорошно възстановяване и започване на занимания с гимнастичките. Благодарното семейство на Миша пък подари на състезателките голяма торта.

Момичетата в „Аида“ бяха зарадвани и с много подаръци от Дядо Коледа. Състезателките и техните родители бяха поздравени от Михайлова и треньорките в клуба: Кремена Ангелова, Петя Стоева и Полина Пенева.

Официални гости от общината бяха Васил Несторов, Атанас Димитров и Любомир Георгиев, които поднесоха поздравителен адрес от кмета Георги Иванов.

В клуб „Аида“ тренират 52 гимнастички в две възрастови групи: 4-7 и 7-14 г. През изминалата година те спечелиха куп медали от два международни турнира в Стара Загора и Раднево и записаха редица концерти в Хасково. За 2014-а от клуба вече получиха две покани за участия в международни турнири.

Художествена гимнастика Художествена гимнастика 
 Художествена гимнастика  Художествена гимнастика
 Художествена гимнастика  Художествена гимнастика
 Художествена гимнастика  Художествена гимнастика

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button