Хасково

Шенер Сабри откупи тениска на Гришо за 1000 лева

Базар

Шенер Сабри

Хасковският общински съветник Шенер Сабри откупи тениска с автограф на тенесиста Григор Димитров за 1000 лв.

Това стана на Коледния благотворителен базар, организиран от областна администрация и Регионалния инспекторат по образование. На търг бяха продадени и тениските на еврошампионките по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви. Тази на Стефани бе откупена от и.д. областен управител Кадир Исов за 400 лв., а тениската на Габи – от общинския съветник Павлин Митев, за същата сума. За продажба бяха предложени още 8 картички с автограф от Гришо за 50 лв., които също бяха изкупени.

В базара в областна администрация Коледно-новогодишни украси, картички, сурвачки, ястия и ръчно изработени подаръци са изложили децата от 26 училища в Хасковско. Базарът ще остане отворен до 16.30 часа. Средствата от него ще отидат за 7-те домове за деца в областта.

Базар

Кадир Исов

 

 

Базар

Павлин Митев
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.12.2013 14:05 14:05

Господа, сега добре се киприте с тениската на Гришо,а да попитам какво направихте за това талантливо момче?Когато му трябваше вашата подкрепа, едно голямо НИЩО.Кмета предпручете да направи почетен гражданин кака Снежка, нищо лично спрямо спрямо жената.Къде бяхте тогава господа съветници и политицИ? Пропъдихте момчето чак във Варна, трябва да се засрамите а не да се снимате сега вече е много късно.Кмета ще прогони всички деца от града нооо господ забавя но не забравя……

гришо
гришо
19.12.2013 15:00 15:00

тия руспии от ОБРАЗОВАНИЕТО КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ТАМ,ГА4Е ИМ БЕЛЕЯТ ЯЙЦЕ НА ПЪПОВЕТЕ та са хилет кат па4аври

:)
:)
19.12.2013 18:02 18:02

Редно беше а се погледнат в огледалото преди да излязат от къщи…

Back to top button