Хасково

Болните по празниците ще се лекуват в Комплекса за неотложна помощ към МБАЛ

МБАЛ - ХасковоПациентите от община Хасково, които имат нужда от консултация с лекар през празничните дни ще бъдат лекуват в комплекса за неотложна помощ в МБАЛ – Хасково, който се намира на етажа на Спешно отделение.

Дежурните кабинети в болницата ще обслужват основно осигурени пациенти, чийто лични лекари в дните около Коледа и Нова година не са на разположение. Въпреки това няма да бъдат връщани и неосигурените граждани, коментира за Haskovo.info заместник – директорът на Областната болница д-р Мариян Запрянов.

Дори по празниците лекарското присъствие в комплекса ще бъде засилено. Минимум по трима специалисти ще дежурят на смяна. Те ще преглеждат пациенти в датския, терапевтичния и хирургичния кабинет на портала за неотложна помощ. Болницата осигурява възможност и за консултация при необходимост с анестезиолог и хирург.

Haskovo.info припомня, че Комплексът за неотложна помощ към МБАЛ – Хасково заработи в началото на миналата година. Той е част от Медицинския център на болницата, а разкриването му стана по наредба на Министерството на здравеопазването за съвместна работа с общопрактикуващите лекари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Който знае
Който знае
21.12.2013 11:57 11:57

Ако ще си плащате преглед или инжекции по-добре идете в Трета поликлиника там също работят всеки ден-ако искате да не чакате махалата…

Back to top button