Хасково

Първите 721 лв. от Коледния базар отидоха в Дом „Марина“

Дарението721 лева дарение получи днес хасковския Дом „Марина“.

Парите, събрани на Коледния базар в Областна администрация вчера, бяха връчени на директора на социалната институция Атанаска Димитрова от заместник – областния управител Иван Станчев.

Дарението„С тези пари ще бъдат закупени основно образователни материали, които ще се използват в работата с децата и младежите. Ще направим пълна отчетност и ще се знае за какво ще бъдат изразходвани тези пари“, увери Димитрова.

Тя допълни, че особено важен е емоционалният момент, че има добри хора, които се сещат за децата в Дом „Марина“ и показват, че мислят за тях и ги носят в сърцата си.

ДарениетоПотребителите на хасковския Дом „Марина“ са 36 деца и 17 възрастни. За тях се грижат 25 души. Повечето от тях са специалисти – логопед, рехабилитатор, психолог, социални работници и педагози.

Haskovo.info припомня, че на Коледния благотворителен базар в Областна администрация Хасково вчера бяха събрани 5047 лева. Това е най-голямата набирана досега сума от традиционния базар, който вече има 4-годишна история. Средствата ще бъдат разпределени по равно между 7-те дома в областта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button