Регион

Полицаи тарашиха автобус с нелегални парфюми, маратонки и тютюн

Парфюми, архивПарфюми, спортни обувки и насипен тютюн са конфискували криминалисти от ОДМВР-Хасково. В сряда вечерта около 23:00 часа униформените са спрели за проверка автобус „Мерцедес“, шофиран от 55-годишен турски гражданин, който са върнали на митническия пункт „Капитан Андреево“ за повторна проверка.

В автобуса, пътуващ по направление Турция – Румъния с 40 пътници са били открити 432 парфюма и тоалетни води и 170 чифта спортни обувки от различни търговски марки.

При извършената последваща проверка са открити в тайници още хранителни продукти и парфюми, чийто количество и вид са в процес на уточняване. В багажното отделение на колата е намерен поставен в найлонови пакети 45 кг нарязан насипен тютюн, собственост на 49-годишна румънка, която е задържана до 24 часа. Съставени са 8 акта за контрабанда на стоки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button