Регион

Измамиха 76-годишен симеоновградчанин с 3 бона

ИзмамаВчера в полицейския участък в Симеоновград е получен сигнал от 76-годишен мъж от града, че е бил измамен с 3000 лева, съобщават от полицията.

Измамата е по позната схема – ПТП с пострадало дете. След като събрал наличните си пари, дядото ги предал на неизвестно лице. Той сигнализирал в участъка едва след като разбрал, че е измамен.

Пак вчера след последвала проверка на автобус „Мерцедес“, митнически и полицейски служители са открили и иззели 661 кг хранителни продукти, 136 зарядни устройства, 130 калъфи за телефони, 39 слушалки за телефони, 13 панела за GSM и 14 000 къса безакцизни цигари. Те са били укрити в автобуса, пътуващ по дестинация Турция – Румъния с 40 румънски пътници.

Общият брой на откритите парфюми е 3248. Съставени са актове по ЗАДС. Предния ден колата бе спряна за проверка от хасковските полицаи и върната на митническия пункт за повторна проверка. При първоначалния оглед бяха открити 432 парфюма, 170 чифта спортни обувки и 45 кг насипен тютюн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button