Хасково

„Гранд“ 4 пъти по-силни и красиви за 2014-а

КонцертХасковският клуб по спортни танци „Гранд“ представи най-доброто от своя репертоар на Коледен концерт тази вечер в кино салона на ДНА.

На сцената се представиха близо 30 от състезателите на треньорите Павлина Вълчева и Николай Манолов. Сред тях бяха и четирите двойки, от които се очаква да носят медали и титли през 2014 г. при юношите и младежите. Наред с шампионите на България Любослав Стоев и Мирослава Дойчева, аплодисментите на публиката обраха новите членове на „Гранд“: Братан Братанов – Антоанета Танева (Стара Загора), Мартин Кючуков – Йоана Петрова (Стара Загора) и Симеон Пенев (Стара Загора) – Лилия Петрова (Хасково).

КонцертВ концерта се включиха и талантливите двойки във възрастовата група до 11 г.: Георги Атанасов – Диляна Димитрова и Марин Мартинов – Мариана Железанова.

Танцьорите се раздадоха напълно в близо едночасовото шоу. След края на концерта чаровните двойки останаха на сцената и с удоволствие позираха за снимки, като истински модели, на каквито ги оприличи и Павлина Вълчева.

Сега за по-малките състезатели предстои ваканция. Четирите големи двойки обаче продължават подготовката си за турнирите през 2014 г. Тъй като повечето от танцьорите са от Стара Загора Павлина и Николай ще водят репетициите в града на липите.

Състезанията за „Гранд“ през новата година започват в края на февруари, но до тогава от клуба ще опитат участие на някой силен международен турнир.

 

Концерт   Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button