Хасково

Момченца хранят момиченца с банани в детско утро

КонцертИгра как момченца хранят момиченца с банани, предложиха организаторите на детското утро в хасковския театър „Иван Димов“.

По Коледния сценарий на читалище „Заря“ в играта трябваше да се включат 6 дечица от публиката и да им бъдат раздадени по 3 млека, лъжици и торби. Вместо това обаче момченцата в трите двойки трябваше да подават със стиснати очи банан на момиченцето отсреща.

Според родители в публиката палавата игра е по-подходяща за тийнейджърско гимназиално парти, а не за невръстни деца от яслата.

Иначе, в Коледния концерт се представиха танцовите формации и музикалните школи при „Заря“. Състезателите от клуба по спортни танци „Хасково“ изпълниха английски валс, чача, самба, румба и джайв. Балерините от „Рона“ танцуваха полка, „Пиленца“, „Цигански сърца“ и „С вкус на малини“.

На пиано свириха Стамен, Антон, Евгения, на цигулка – Хасан, Христина и София, а на китара – Димитър и Александър Дивинизови и Александра Латунова. В детското утро се включиха 9-годишната Атина Нико и Валерия Пелтекова на 10 г.

Кулминацията на тържеството бе появата на Дядо Коледа и раздаването на подаръците.

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.12.2013 16:35 16:35

Как може такива глупости с децата?Тия които са го измислили какви са,мръсен народ и майките и бащите гледата като НААКАНИ това са вашите деца хора как го допуснахте?Махнете този глупав репортаж,простотия…

Back to top button