Хасково

Доброволците от клуб ЮНЕСКО с „Подарете усмивка на Ридван“

БазарДоброволците от клуб ЮНЕСКО-Хасково започнаха благотворителна кампания „Подарете усмивка на Ридван“.

Младежите изработиха коледни картички и кекс, които предлагат на благотворителен базар днес пред хасковския театър „Иван Димов“. Средствата от базара ще са за лечението на 19-годишния Ридван Мустафа от Хасково. Преди около 2 месеци на глухонямото момче е поставена диагноза рак на черния дроб. Сега Ридван е подложен на химеотерапия в турска клиника и се нуждае от средства за продължаване на лечението, обясни председателят на Управителния съвет на клуб ЮНЕСКО-Хасково Венета Антонова.

Ридван е последна година ученик в хасковската Професионална гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“. Той е един от доброволците на клуб ЮНЕСКО.

Сред неговите приятели, които участват в благотворителния базар са Ваня Мерджанова, Маргарита Василева, Гюлей Каяджъ, Тинка Дойчева и Мирослава Велчевска. Те споделиха, че ако картичките не бъдат продадени днес, базарът ще продължи и утре, 24 декември.

Банковата сметка, където се набират средства за лечението на Ридван Мустафа е: IBAN: BG33IORT80311001254100, BIC: IORTBGSF, BAE: IORT8031, Инвест банк, адрес: ул. „Булаир“ 12, Хасково, 6300.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button