Хасково

Гимнастичките от „Аида“ дариха лятна количка и 5 проходилки на Дом майка и дете

ДарениеХасковският клуб по художествена гимнастика „Аида“ дари днес децата от Дома за медико-социални грижи в областния град с лятна количка, 5 проходилки, говорещ и пеещ шезлонг и подскачаща играчка зебра.

Дарението бе занесено в Дом майка и дете от гимнастички и техни родители. То бе закупено с парите събрани от благотворителен базар на „Аида“, който се проведе на 19 декември в механата в кв. „Орфей“. Там състезателките продадоха изработени от тях коледни картички и украса.

„Нека сме добри не само по празниците“, призоваха от хасковския клуб с президент Яна Михайлова.

Haskovo.info припомня, че това не е първата благотворителна инициатива на клуба, който отпразнува първият си рожден ден на 18 декември. Малко по-рано гимнастичките и ОУ „Христо Смирненски“ организираха благотворителен базар за набирането на средства за лечението и рехабилитацията на първокласничката Михаела Иванова.

Дарение   Дарение

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button