Хасково

Велосипедист загина на пътя Хасково – Димитровград

Мъгла, илюстрацияВелосипедист е загинал при инцидент на пътя Хасково – Димитровград тази вечер, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 18:30 часа в участъка, където се строи магистрала „Марица“ близо до разклона за село Крепост.

Загиналият е с неустановена самоличност, обясниха от полицията. Той е бутал велосипеда си и е пресичал от едното платно към другото, когато е бил блъснат от товарен автомобил Мерцедес с ремарке. Предполага се, че 38-годишният шофьор от Кнежа не е видял мъжа заради гъстата мъгла.

В района видимостта е едва няколко десетки метра. По време на инцидента по официална информация от МВР видимостта е била по-малко от 10 метра.

На мястото са пристигнали няколко линейки, съобщиха очевидци на катастрофата. Прегазеният човек обаче вече е бил мъртъв.

Шофьорът на камиона е тестван за алкохол. Пробата е отрицателна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тъпак
тъпак
23.12.2013 21:23 21:23

Сега заради няква, вероятно пияна лейка ще страда водача на колата.Тръгнал да пресича двулентов скоростен път все едно минава през браздата на бустана.

Анонимен
Анонимен
24.12.2013 21:07 21:07

А как ви се струва ако го беше видял,щеше ли да го згази…?

Back to top button