Хасково

На 31-и: последният автобус от Хасково за Димитровград – в 21.30 часа

Автобуси, архивПоследният курс на автобусите от Хасково за Димитровград на 31 декември ще бъде в 21.30 часа както е по разписание.

Това съобщи за Haskovo.info шефът на автобусната фирма „Чавдаров“ Деан Георгиев. Той подчерта, че през целия ден рейсовете ще се изпълняват стриктно по празничното разписание. Така последният курс от Димитровград за Хасково си остава в 21 часа. На 1 януари пък първият автобус за Хасково ще е в 9.10 часа.

От хасковската фирма „Арда тур“ заявиха, че на 31-и последният им курс от областния център до Димитровград ще е в 14 часа. Техните рейсове за страната ще тръгнат по разписание сутринта. В първия ден от новата година курсовете ще започнат от 9.30 часа.

От димитровградската жп гара уточниха, че всички влакове ще се движат по разписание на 31 декември и 1 януари. От 1-ви влиза в сила ново разписание: влакът от Димитровград за Пловдив, който до сега отпътуваше в 14.20 вече ще тръгва в 14 часа, а този от Пловдив в 13.55 вместо в 14.20 часа. Композицията от Димитровград за Кърджали пък ще тръгва в 15.20 вместо в 15.10 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button