Хасково

Бизнесдама и студентка със счупвания след Дунавското хоро

ОртопедияБизнесдама от Пловдив и студентка от Ивайловград са настанени с фрактури в Ортопедия на МБАЛ „Хасково“ в новогодишната нощ.

Жените са пострадали по време на Дунавското хоро което танцували минути след полунощ, обясниха от отделението. Бизнесдамата от Пловдив е посрещала Нова година в хотел в Минерални бани. Тя била блъсната от друга жена на хорото, загубила равновесие и си счупила глезена. Пострадалата веднага била транспортирана до хасковската болница, където й е направена успешна операция.

Отново в нощта на 1 януари в Ортопедия е докарана и студентка, която празнувала Нова година в Ивайловград. Момичето е със счупена ръка и обяснила на лекарите, че е паднала по време на празничното хоро.

От ортопедия споделиха, че новогодишната нощ е била доста натоварена – с над 15 случая. Лекарите признаха, че са прегледали доста почерпени младежи с порезни рани по ръцете, които нищо не помнели и въобще не знаели къде са. Един от пострадалите мъже пък е със засегнат нерв на ръката, в резултат на което два от пръстите му остават свити. Пенсионер от хасковското с. Динево е с 3 отрязани пръста. Дядото ги загубил по невнимание докато работил на фуражомелката през почивните дни.

Ранените от пиратки не са сериозно пострадали и са освободени за домашно лечение.

От отделението споделиха и за два по-фрапантни случая. При единия, психично болен сам си отрязал пръста на ръката и го хвърлил в печката. При другия пък помощ е потърсила жена с нарязано от счупена порцеланова мивка седалище. Официална причина за инцидента няма, но се предполага, че инцидентът е станал при бурен секс, споделиха медици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button