Хасково

Първата бахамка драфтирана в WNBA пристигна в „Хасково 2012“

БаскетболУолтия Рол е първата бахамка драфтирана в WNBA в Minnesota Lynx. 198-сантиметровото чудо на бахамския женски баскетбол пристигна в Хасково с полет от Прага за да подсили „Хасково 2012“, съобщиха от клуба.

Уолтия Рол се състезаваше за чешкия „Карлин“ от началото на сезон 2013/2014. За 19 мача тя записа средно по 26.7 минути, за които реалириза 14.1 точки, 9.2 борби и 1.9 блока. Родената през 1990 г. състезателка завършва университета на Северна Каролина.

С това приключва и зимната селекция на „Хасково 2012“, като в отбора се включиха общо три нови състезателки на позиции 3, 4 и 5, съоветно – Татяна Мелникова, Лидия Милкова и Уолтия Рол. Единствената незаменена американка в отбора е плеймейкърът Биджони Рийвс, която спечели доверието на ръководството с изявите си.

Треньорката Елена Станкова сподели, че е доволна от новата селекция. „Надявам се тази да е доста по-успешна в сравнение с началната, която направихме, притиснати от времето и финансите. Нямаме много време за сработване и ясно си давам сметка, че трябва да работим интензивно и за кратко време да постигнем синхрон между състезателките“, каза Станкова.

Първата среща на хасковските баскетболистки за 2014 г. е на 9 януари, когато е гостуването им на „Левски“ (София).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.01.2014 0:43 0:43

драфтирана кво е тва бе

mnogo istinski fenove na hasko
mnogo istinski fenove na hasko
07.01.2014 14:19 14:19

haide haskovliiki,ma4kaite nared!!!!!na 9 gi obuhaite nadutite sofianki-levskarki tam u sofeto ,kakto ste go praveli i predi?!!!!!povjarvaite si,vie mogete!!!!!!!!!!

Back to top button