Регион

Филм по проект алармира за опасностите на пътя

Проект(НЕ)РАЗУМНИ НА ПЪТЯ – Документален филм за драстични случаи на пътно-траспортни произшествия по международния път в участъка между Харманли и Хасково създадоха по проект CB – Road-B2-21-04 „Общинските пътища – част от националната трансгранична мрежа“.

(НЕ)РАЗУМНИ НА ПЪТЯ – Документален филм за драстични случаи на пътно-траспортни произшествия по международния път в участъка между Харманли и Хасково създадоха по проект CB – Road-B2-21-04 „Общинските пътища – част от националната трансгранична мрежа“.

Филмът „(Не)разумни на пътя“ акцентира върху безопасността на движението по пътищата, облекчаването на трафика и намаляването на предпоставките за ПТП след ремонта на пътя за с. Поляново.

Проектът е част от политиката на община Харманли за разработването на достъпна техническа инфраструктура и осъществяване на активна трансгранична дейност с Република Гърция. Той е на стойност 3 284 178 лв. и се финансира по програма „Европейско териториално сътрудничество, Гърция – България 2007-2013“.

Този документ е създаден в рамките на договор за безвъзмездна финансова помощ B2.21.04 от 17.02.2012 г. по Програмата за „Европейско териториално сътрудничество Гърция – България 2007 – 2013 г.”, Проект “Municipal Roads – a Part of the National and Cross-border Road Network”, CB – Road

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button