Хасково

„Обичам те“ цъфна на чаршаф в центъра на Хасково

ВлюбениЛюбовно обяснение, изписано на бял чаршаф, се появи днес пред входа на бутиците над реката в Хасково срещу автобусната спирка.

„Обичам те“ с червени букви на бялото платно, гарнирано със сърце, привлича погледите на минувачите в района. За сега никой от бутиците или от живеещи в отсрещния блок не знае кой е авторът на посланието или неговият обект.

„Когато дойдох на робата в 7:15 сутринта любовното обяснение беше вече там. Явно е закачено през нощта. Може да е някой дядо, влюбен в мен, но едва ли“, сподели с чувство за хумор Панка Тянкова от репа до автобусната спирка.

Търговците в бутиците пък също се шегуваха кой може да е тайнственият Дон Жуан. Мъжете правиха подмятания един към друг, но в крайна сметка влюбеният все още остава обвит в мистерия.

Влюбени   Влюбени

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
hohoho
hohoho
07.01.2014 15:19 15:19

i do kooperaciqta zad hotel retro na putq s golemi bukvi e izpisano I

Back to top button