Регион

Обраха кметството в Динево, източиха 820 литра от два камиона

Полиция, архивОбраха кметството на хасковското с. Динево, съобщиха от полицията.

Кражбата е станала в периода от 3 до 6 януари чрез демонтиране и изкъртване на две врати. Така е проникнато в две помещения на кметството, от където са задигнати компютър, монитор и 2 флашки. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава.

На 6 януари в РУП-Хасково е получено съобщение, че след демонтиране на капачки на 2 резервоара на камиони „Ман“ и „Волво“, собственост на фирма от Стара Загора, е извършена кражба на 820 л. дизелово гориво. Автомобилите са били паркирани в база в Хасково.

Между 5 и 6 януари пък чрез изкъртване на входна алуминиева врата на фургон, намиращ се до новострояща жп. линия в землището на Димитровград, са откраднати 3 дървени шкафа, 3 стола, 50 метални колчета за нивелир, 2 метални дъски, кутия с грес, тричотка за обтягане на въже (4 тонна). В близост до фургона са отмъкнати 1000 м. стоманено въже с дебелина 3 мм. и гумена транспортна лента с дължина 13 м. и ширина 65см., собственост на софийска фирма. Образувано е досъдебно производство. Щетите са в процес на установяване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button