Регион

Валери Стайков стана замшеф на митница „Свиленград“

МитницаВалери Стайков е назначен за заместник-началник  на митница „Свиленград“. Това стана със заповед на директора на Агенция „Митници“ Павел Тонев.

Валери Стайков е роден на 1 януари 1972 г. в Хасково. Има висше образование, магистър по „Макроикономика“, специалност „Международни икономически отношения“ от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Завършил е международна интърншип програма в САЩ. По-голяма част от професионалния му опит е в митническата администрация, в която работи без прекъсване от 2002 г. Заемал е последователно длъжностите митнически полицай, младши и старши  инспектор и ръководител сектор на сектор „Граничен контрол и борба с наркотрафика“. Има завършени редица международни курсове, организирани от ДЕА, ФБР, Интерпол, OPCW (Организация за забрана на химическите оръжия) и други, свързани с повишаване на професионалната квалификация.

Стайков е награждаван многократно, като за 2012 г. е отличен с награда от Председателя на СМО (Световната митническа организация) Кунио Микурия за постигнати високи резултати в борбата с наркотрафика. Владее  английски, немски и руски език.

Красимир Костадинов пък е новият началник на митнически пункт „Капитан Андреево“. Със заповед на Павел Тонев той е назначен за временно изпълняващ длъжността началник  на МП „Капитан Андреево“ за период от шест месеца.

Красимир Костадинов е роден на 3 октомври 1970 г. в Раковски. Завършил е Техническия университет – София, специалност „Електроника и автоматика“. Има второ висше образование, специалност „Публична администрация“ от Варненския свободен университет. Професионалният му опит е свързан с дългогодишна работа в митница „Свиленград“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button