Хасково

Късо подпали 82-годишен хасковлия, мъжът е с 40% изгаряния

Пожарът82-годишен хасковлия е с 40% изгаряния след пожар в дома му на ул. „Веслец“ 5. Инцидентът е станал снощи около 1:30 часа. На спешния телефон 112 сигнал са подали наематели от съседна къща.

Възрастният мъж е ерген и е живеел сам в двуетажното жилище, разказаха за Haskovo.info съседи. Отоплявал се с електрически печки.

Според пожарникарите причината за лумването на огъня е късо съединение. Изгоряла е цялата къща, която е около 160 кв.м. Три противопожарни автомобил са гасили пламъците. При идването ми възрастният мъж е бил в огнен капан. Вратата му е била блокирана от мебели и затова 82-годишният хасковлия е изкаран през прозореца. Той е откаран за лечение в Клиниката по изгаряния в Пловдив. Опасността за живота му все още не е преминала.

Вчера в областта са регистрирани още два големи пожара. Първият е възникнал при ремонт на цистерна в бившата Асфалтова база край село Крепост. 4 противопожарни автомобила и 30 огнеборци са се борили над 3 часа с пламъците, тъй като се е подпалил близо 10 тона битум, останал в цистерната. Течният асфалт е можел да гръмне и да причини много големи щети, но до най-лошото не се е стигнало.

При друг инцидент са изгорели 40 кв.м. от стопанска постройка в Тополовград. Огънят лумнал заради късо съединение. Изгорели са и 50 бали слама. Спасени са съседни постройки, уточняват от пожарната.

Пожарът Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button