Регион

Закопчаха трима за кражба на кабели

Полиция, архивПри полицейска проверка на 7 януари в землището на ивайловградското с. Белополци са задържани три лица, които копаели за кабели, съобщават от полицията.

Мъжете изровили съобщителен кабел с дължина 120 м., собственост на БТК. Лицата са на 35, 38 и 51 г., всички от крумовградското с. Пелин, познати на органите на реда. Образувано е досъдебно производство.

В РУП-Хасково е разкрит извършителят на опит за кражба на черни и цветни метали от вилен имот в парк „Кенана“ в Хасково на 6 януари. Това е 44-годишен хасковлия, познат на органите на реда. Същият е задържан на място.

В РУП-Хасково е разкрит и извършителят на кражба от лек автомобил „Фолксваген“ на МР3, СD-карта, флаш-памет и документи за туристическо ремарке, извършена за времето от 2 до 4 януари. в ж.к. „Орфей“ в Хасково. Това е 32-годишен жител на Смолян, познат на органите на реда, който е проникнал в автомобила чрез отключване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button