Хасково

Закопчаха двама, ограбили мъж и жена

Полиция, архивНападателите, които ограбиха с по 200 лв. мъж и жена преди ден, вече са задържани, съобщават от полицията.

В РУП-Хасково след проведени издирвателни мероприятия е установен извършителят на грабеж, извършен на 7 януари вечерта в Хасково на пешеходния мост над реката до бул. „Илинден“ на дамска чанта с лични документи и около 200 лв. Това е 35-годишен жител на Хасково, познат на органите на реда. Образувано е досъдебно производство. Лицето е задържано в следствен арест, с взета мярка за 72 часа на РП-Хасково.

В РУП-Харманли след проведени издирвателни мероприятия е установен извършителят на грабеж, извършен в нощта срещу 8 януари в харманлийското с. Браница на 200 лева от частен дом. Това е 32-годишен жител на същото село, познат на органите на реда. Образувано е досъдебно производство. Лицето е задържано за 24 часа.

На 8 януари в Димитровград на ул. „Първи май“ е извършена полицейска проверка на БМВ, управлявано от 43-годишен жител на димитровградското с. Брод, познат на органите на реда. При проверката, в багажника на автомобила, са открити 2 кашона, всеки с по 500 кутии цигари без акцизен бандерол от различни марки – общо 20 000 къса. Образувано е досъдебно производство. Лицето е задържано за 24 часа.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.01.2014 15:28 15:28

interesno sega kakvo shte im napravjat?!!!sigurno shte gi pomilvat po umnite glavi4ki,shte im se izvinjat i shte si gi pusnat po givo po zdravo-kakto obiknoveno?!!!! i taka do sledvashtijat pat?!!!!!za sagalenie nikoga njama da se opravjat neshtata v tazi dargava,zashtoto njama nikakvi seriozni nakazanija i nikakva strogost?!!!!!prestapnostta si prodalgava i tova e?!!!

Back to top button