Хасково

Общината и Областта си проверяват лошата кореспонденция с майка от протеста

Росица Кутелова

Росица Кутелова (вдясно)

Да извършат проверка по повод недоволството на хасковската майка Росица Кутелов от „лошата кореспонденция“ с Община Хасково и Областна администрация – Хасково, иска Министерски съвет в писмо до двете институции.

Повод за исканата проверка е сигнал  по електронната поща на правителството от Росица Кутелова по повод повишаването на таксите за детските градини в общината. Тя изразява недоволство от водената кореспонденция с имащите отношение администрации.

Писмото хасковската майка е изпратила на 23 декември. То е входирано в Министерски съвет четири дни по-късно. В него Росица Кутелова обяснява, че „се бори с несправедливостта в нашия град“. В писмото тя обяснява стъпките, които засегнатите родители са предприели във времето, за да не се стигне до увеличаване на таксите за детски  градини.

В сигнала си Кутелова обяснява, че майките не са останали доволни от срещата си с кмета Георги Иванов, защото „на нея нищо не се изясни“. „Поискахме и среща с областния управител г-н Исов, но такава не се състоя и до днес, по една или друга причина“, пише още в писмото си Росица Кутелова.

В тази връзка от Министерски съвет искат Община Хасково и Областна администрация да направят проверка по случая. Правителственото писмо днес бе получено в община Хасково. В Областна администрация го очакват с пощата след 16:00 часа. И от двете институции обясниха, че ще направят проверка по случая и ще уведомят отдел „Приемна“ към МС за резултатите от нея.

Ето и писмото на Росица Кутелова до Министерски съвет.:

Росица Кутелова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button