Спорт

„Хасково“ падна от баскетшампионките, Станкова доволна от играта

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ загубиха домакинството си от 14-я кръг на Националната лига от шампиона „Дунав 8806“ (Русе) с 59:68.

Хасковлийки изиграха силно първо полувреме, като на почивката водеха с 32:29. Момичетата на старши треньора Елена Станкова отстъпиха инициативата в последните две части и така загубиха срещата.

Най-много точки за „Хасково 2012“ вкараха новите попълнения Уолтия Рол – 25 и Татяна Мелникова – 16 т.

След двубоя Станкова заяви за Haskovo.info, че е доволна от играта и от представянето на новите попълнения, които са едва от няколко дни с отбора. „Започнахме лошо третата част, но въпреки това играхме много силно срещу този отбор, който има 10 мача в Европа. Ние не може да се сравняваме с тях нито по бюджет, нито по опит. Имахме своите шансове, но пропуснахме цели 8 наказателни удара, което е много за едно полувреме“, каза Елена Станкова. Тя подчерта, че отборът вече има облик и е много доволна от играта.

В следващия кръг на 19 януари „Хасково 2012“ е домакин на „Рилски спортист“.

 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ahhahahahhaha
ahhahahahhaha
13.01.2014 0:02 0:02

samo ne mi e qsno tozi pat kakvi 6te sa opravdaniqta,nov otbor,nova selekciq i pak 6te 4akame da doide samokov da pobedim a kolkoto do dne6niq ma4 moje bi vrazkite na obivkite na sadiite ne sa bili varzani pravilno!

Back to top button