Регион

Баба Матена от Ламбух навърши 104 години

баба МатенаНай-възрастният жител на община Ивайловград – баба Матена Златилова от  село Ламбух навърши 104 години. Рожденичката посрещна своите гости в добро здраве и настроение.

Столетницата бе уважена от кмета на община Ивайловград Диана Овчарова и екипа й. Те дариха столетницата с добри пожелания, торта и много подаръци.

„Още с влизането в дома на баба Матена бяхме завладени от положителната енергия и силата на духа й„, сподели Овчарова. От своя страна рожденичката успя да докосне сърцата на гостите си с прочувствена реч.

104-годишната жителка на село Ламбух получи и поздравителен адрес от името на всички жители на община Ивайловград.

„Да преживееш повече от век и винаги да бъдеш с добър дух и неизчерпаема жизнена енергия може да бъде само пример за нас как да обичаме живота и да победим старостта. Не се предавайте! Нека мъдрият и щедър Бог Ви дари още години, изпълнени със смисъл и радост!“, се казва в поздравителния адрес.

баба Матена баба Матена

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button