Хасково

КАТ дебне за нелегални автосъстезания

Полиция, архивСектор „Пътна полиция“ ОД МВР-Хасково предприема мерки за осъществяване на засилен явен и неявен контрол по пътищата на областта, съобщават от полицията.

Акцията ще е на всички участъци от пътната мрежа на Хасково, където е възможно да се организират нерегламентирани автомобилни състезания. Това се прави във връзка с ограничаване на причините и предпоставките за тежки катастрофи в региона и за подобряване на пътно-транспортната обстановка.

В тази връзка от сектор „Пътна полиция“ предупреждават, че тези състезания са опасни, както за самите участници, така и за останалите шофьори и указва на водачите на МПС с интерес за участие в такива състезания, че те могат да се организират след съответното разрешение от кмета на община Хасково и съгласувано с КАТ. Установените нарушители ще бъдат санкционирани съгласно ЗДвП, ако деянието не представлява престъпление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button