Хасково

От Езиковата дариха 400 лв. на 6-годишната Моника

Коледно парти, архив400 лв., събрани от учениците на ГПЧЕ „Асен Златаров“, получи днес семейството на 6-годишната Моника Иванова от Любимец.

Момиченцето страда от детска церебрална парализа, а майката не може да започне работа, за да се грижи за детето си. Това разказаха за Haskovo.info от ученическия съвет на елитната гимназията.

Парите, които бяха събрани от Коледното парти на Езиковата, бяха преведени по банков път на майката на Моника.

Гимназистите са решени да продължат с благотворителните си инициативи. Друго дете от нуждаещите се в областта ще бъде подпомогнато със средствата, които се очаква да се съберат от предстоящия през февруари фашинг.

Както Haskovo.info писа, за Хелоуин гимназистите събраха и дариха 800 лв. на БЧК в помощ на най-нуждаещите се бежанци. През лятото пък зрелостниците от Випуск 2013 на ГПЧЕ дъриха 315 лв. на семейството на болния Валентин от Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button