Хасково

Гръмнал компютър отлага с ден раздаването на винетките за инвалиди

Социални

Йозджан Мехмед

Раздаването на безплатните винетки за инвалиди, което трябваше да започне от утре, 15 януари, се отлага за 16-и, съобщи за Haskovo.info директорът на „Социално подпомагане“-Хасково Йозджан Мехмед.

Социалният шеф уточни, че причината за закъснението е повреда в компютър на Областно пътно управление-Хасково, откъдето трябваше да се вземат винетните стикери. Вместо да чака отстраняването на проблема в компютъра Мехмед ще вземе винетки от друга община.

Така раздаването на стикерите ще започне към 10.30 часа на 16 януари. От Социалното уточниха, че сега ще се раздават 936-те винетки, за които са подадени молби през декември 2013-а.

Мехмед призова хасковлии да не бързат със стикерите още в първия ден, за да се избегне образуването на големи опашки. Той припомни, че старите винетки важат до края на месеца. Социалните пък ще започват работа с половин час по-рано – 8.30 ч. и ще продължават докато има чакащи.

Молби за безплатните стикери могат да се подават целогодишно, но винетката важи само за календарната година. Право на безплатен стикер имат всички, с ТЕЛК над 50 % инвалидност и имат автомобили до 2000 кубика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иво
Иво
14.01.2014 20:33 20:33

И тоя с жълто около суратя ще ни подпомага социално?!?

Стига с това ДПС
Стига с това ДПС
14.01.2014 22:34 22:34

Пак нов шеф от ДПС, без конк*рс.

Кандидат шеф
Кандидат шеф
15.01.2014 9:55 9:55

Тоя от кога е шеф бе? Конк*рс имаше ли?

Back to top button