Хасково

Четиримата нови училищни директори почват работа още в понеделник

Изпит, архивОще в понеделник ще встъпят в длъжност спечелилите конкурса за директори на 4-те общински училища, съобщи за Haskovo.info Иван Ванчев, началник отдел АПФСИО в РИО-Хасково.

Милко Милков е новият директор на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в димитровградския кв. „Черноконево“. До сега той бе ВрИД там. Димитър Марков поема ОУ „Христо Ботев“ в стамболовското с. Силен. Той бе възпитател в хасковския дом „Асен Златаров“ и се пребори за поста с Юскяр Мустафа. Христина Петкова, която бе учителка в ОУ „Христо Ботев“ в тополовградското с. Синапово сега става директор там. Харманлийското СОУ „Неофит Рилски“ пък се поема от Антоний Янков, който спечели в конкуренцията на досегашната ВрИД директор Боряна Петрова.

Днес бе интервюто на шестимата кандидати, след като вчера всички издържаха теста. Ванчев подчерта, че всички са били много добре подготвени. Средният резултат на участниците в конкурса е 76%. От РИО отчетоха конкурса като успешен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button