Регион

Закопчаха 22-годишен за грабеж в Димитровград

Полиция, архивВ РУП-Димитровград е разкрит извършителят на грабеж на дамска чанта с мобилен телефон, документи и сумата от 120 лв., съобщават от полицията.

Грабежът е извършен на 29 декември миналата година. Нападателят е 22-годишен димитровградчанин, познат на органите на реда. Образувано е досъдебно производство. Лицето е задържано за 24 часа.

Вчера в РУП-Димитровград е получен сигнал от 51-годишен управител на фирма, че е заловил извършител в момент на кражба на каса и монетник от кафе-автомат. Това е 27-годишен пловдивчанин, като у него са открити 47 лв. на монети, 5 ключа за кафе-автомати и 3 ключа за катинари.

В РУП-Свиленград пък вчера е получен сигнал, че през отворен прозорец е проникнато в лек автомобил „Мерцедес“, паркиран в кв. „Изгрев“. Открадната е черна платнена чанта с лаптоп, 3 кредитни карти, документи и 1400 евро.

В Хасково, чрез натиск с твърд предмет на входна врата, е проникнато в хранителен магазин в ж.к. „Орфей“. Извършена е кражба на 8 бутилки алкохол, 2 енергийни напитки и от касовия апарат е отнета сумата от 40 лв.

След счупване на метални платна на хладилна витрина на свиленградската ул. „Стр. Дочков“ е извършена кражба на 18 алкохолни напитки, 97 безалкохолни напитки и 10 енергийни напитки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button