Хасково

Хасковлийката Христина – българското бижу в Милано

МоделТоп моделът Христина Хлебарова започна ударно 2014 г. Хасковлийката засне стилна фотосесия с бижутата на Roberto Callegari.

Пред Христина, която от няколко години живее и работи в модната столица Милано, предстоят още редица ангажименти. Тя е една от най-успешните родни модели в чужбина. Агенцията й в България е „Ivet fashion“, а в Италия работи с „Women Model Management Milan“.

Сред ангажиментите й е така нареченият фитинг, при който дизайнерите си разкрояват дрехите по тялото на високата 177 см. Хлебарова. Става въпрос за модни гиганти като „Versace“, „Alexander McQueen“, „Giles Deacon“.

Христина се дипломира от димитровградската езикова гимназия „Иван Богоров“. На 19 г. се мести в Милано. Наред с ангажиментите си по ревюта и фотосесии, българката учи и моделистика на дрехи.

Модел   Модел

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button