Регион

Спипаха двама от Славяново с 306 грама марихуана

Полиция, архивДвама жители на с. Славяново са задържани за 306 грама марихуана, съобщават от полицията.

На 16 януари е извършена полицейска проверка в района на ГП Е-80 на изхода на Харманли на „Ауди“, управляван от 24-годишен жител на харманлийското с. Славяново и 30-годишен пътник от същото село. При проверката, в джоба на пътника, е намерен полиетиленов плик със съдържание на марихуана около 6 гр. При претърсване в дома на същия в селото, в къща, прилежащи стопански постройки и дворно място са намерени около 300 гр. зелена суха листна маса, която при наркотест реагира на марихуана. Лицата са задържани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 16 януари от тел. 112 в ПУ-Симеоновград е получен сигнал, че има задействане по трасето на телефонен кабел между Симеоновград и с. Константиново, вероятно прекъсване. След незабавно реагиране на сигнала от служители на ПУ-Симеоновград на ул. „Гагарин“ на тротоарна площ до отворен капак на шахта са установени две лица на 17 г. и едно на 18 г., които държат в ръцете си телефонен кабел – едно парче с дължина около 5 метра, а друго от 4 метра. Лицата са задържани за 24 часа, познати на органите на реда.

От къща във вилна зона на Тополовград, чрез разбиване на входна врата, е извършена кражба на 2 телевизора на обща стойност около 1000 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button