Спорт

„Хасково“ с тежък жребий за купата на България

Баскетбол, архивБаскетболният „Хасково 2012“ изтегли тежък жребий за купата на България днес.

Хасковлийки ще играят с „Нефтохимик 2010“ в дербито на четвъртфиналите. Срещите са на разменено гостуване – на 13 и 20 февруари, като домакин на втория мач е отборът с по-предно класиране, тоест „Нефтохимик“.

Ако отстранят бургазлийки нашите ще играят на полуфинала с победителя от двойката „Левски“ – „Берое“ (Стара Загора). Финалният турнир е на 8 и 9 март.

„За нас жребият беше без значение. За да продължим, ние трябва да гледаме победата, независимо кой е съперникът ни. Падна ни се изключително тежък противник, но ако искаме да направим нещо значимо за Купата, трябва да се борим за победа. Всички отбори този сезон направиха доста силни селекции. Считам, че ако се прояви коректност от страна на реферите, имаме своите шансове“, коментира за Haskovo.info спортният директор на клуба Станислава Станкова.

Haskovo.info припомня, че тази неделя в среща от 15-я кръг на Националната лига „Хасково 2012“ приема „Рилски спортист“ от 17.30 часа в зала „Дружба“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button