Хасково

Заради кюфтета пожар остави общински съветник без кухня

ПожарКухнята на общинския съветник от партия „Българе“ Тодор Савов изгоря при пожар днес. Причина за него е битов инцидент в апартамента на бул. „България“ до стадион „Младост“.

Местният политик купил кюфтета, които щял да пържи за обяд. Прибрал се в къщи, сложил тигана с олиото на котлона и включил печката.

ПожарПреди да започне да приготвя обяда мъжът видял на етикета на кюфтетата, че са с изтекъл срок на годност и тръгнал към магазина да ги замени.

В бързината Савов забравил да изключи котлона. Така около 13:00 часа кухнята му се подпалила. В апартамента, който се намира на бул. „България“ бил синът му. Момчето беше видимо притеснено. Той и част от живеещите в блока веднага се евакуирали.

На място пристигна един екип огнеборци и две полицейски патрулки. До загасянето на пламъците, униформените отцепиха движението по булеварда. Кухнята на общинския съветник е напълно изгоряла.

Пожар Пожар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бай иван
бай иван
17.01.2014 16:34 16:34

и така равносметката–по добре зян за 20 лв стари кюфтаци отколкото ремонт за 2000 лв

Back to top button