Спорт

Баскетболистките с първа победа за 2014-а, гледат към четворката

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ разбиха в 15-я кръг на Националната лига „Рилски спортист“ с 85:62 в зала „Дружба“. Това е първата победа на хасковлийки през календарната 2014 г.

Срещата започна равностойно, но домакините натиснаха във втората част и дръпнаха с 12 т. до почивката.

През второто полувреме момичетата на треньора Елена Станкова поддържаха дистанцията, а в края гостите съвсем свалиха гарда и така се стигна до разгромния резултат.

БаскетболТова е третата победа на „Хасково 2012“ през сезона над този съперник. Нашите остават на петата позиция във временното класиране след 5 победи и 8 загуби в актива си.

След края на срещата Станкова заяви за Haskovo.info, че е много доволна от победата и играта на нейните състезателки. Тя похвали и най-новото попълнение Корин Адамс, която днес дебютира за тима. По думите на треньора вече е намерен подходящият плеймейкър и сега предстои обиграването на отбора. „Целта ни е четворката в шампионата и за купата на България“, посочи Елена Станкова. Тя допълни, че селекцията вече е завършила.

В следващия кръг на 26 януари „Хасково 2012“ гостува на „Монтана 2003“.

 Баскетбол Баскетбол 
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stoicho krastev
stoicho krastev
19.01.2014 22:54 22:54

kolko pobedi ima v montana tova otbor4e 4e nemoga da se setq,kak da se setq kato sa 6-0 hahahah eh tezi sadiii

ahmet fikri
ahmet fikri
25.01.2014 21:07 21:07

smeshni ste bokluciiiii,6o6oko ti si nai golqmata mi6ka ot vsi4ki

Back to top button