Хасково

Хасковлии горди с успехите на Григор, предлагат го за „почетен гражданин“

Григор ДимитровУспехите на Григор Димитров носят много радост в родния му град Хасково. За младите тенисисти пък те са истинска мотивация да продължават да искат да постигат целите си.

От години Григор Димитров е повод за истинска гордост в Хасково. И днес успехите му са тема на разговор сред хората тук. „Много се радваме. Сутринта сме станали в 4 часа и гледахме срещата, синовете ми гледат нон стоп всяка изява. Всичко се следи и така – радост и гордост.“, разказаха пред Haskovo.info Дина и Иван Гогови

Според хасковлии едва ли има българин, който да не се гордее с Григор Димитров.

Поредното рекордно класиране на тенисиста Australian Open  повдигна отново темата той да бъде обявен за почетен гражданин на Хасково.

„С двете ръце гласуваме.“, заявиха с усмивка семейство Гогови. Според хасковлията Динко Колешев обаче трябвало да се изчака Гришо да стигне до финала на Australian Open и след това да се предлага за почетен гражданин на Хасково.

Огромна част от младите надежди на хасковския тенис тренират при бащата на Григор – Димитър Господинов, който е и първият наставник на сина си. Той обаче не пожела да коментира успехите на сина си поне до приключването на турнира.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПОЧИТАТЕЛ
ПОЧИТАТЕЛ
20.01.2014 16:34 16:34

ГРИГОР Е ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА НА ХАСКОВО И НЯМА ПО ДОСТОЕН ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН,

мари
мари
20.01.2014 18:30 18:30

Браво Гришо.Как може билбордовете да са в Хасково та те са от с.Стойково дядо му етам.Мястото им е там на шосето от 2 страни на Стойково.

Back to top button