Хасково

Трима се борят за шеф на ДАИ-Хасково

ДАИ, архивТрима са кандидатите в конкурса за директор на регионална дирекция „Автомобилна администрация“-Хасково, става ясно от съобщение на сайта на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“.

Теста успешно са издържали: Гюнай Юсуф, Йордан Панев и Петър Димитров. Те са изкарали по 19 точки от възможни 20.
Интервюто ще се проведе утре, 22 януари, от 14.30 часа в сградата на изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“-София.

От агенцията провеждат конкурс за директори на регионалните звена в 27 области на страната. Председател на конкурсната комисия е Дамян Войновски.

Haskovo.info припомня, че досегашният шеф на ДАИ-Хасково Антон Ставрев бе съкратен в началото на декември 2013 г. Като причина бе посочен новият устройствен правилник, който преобразува досегашните регионални отдели в дирекции. За временно изпълняващ длъжността до конкурс пък бе назначен Петър Димитров от Любимец, който сега е сред кандидатите за поста.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ФЕН
ФЕН
21.01.2014 18:45 18:45

ТОЯ ГЮНАЙ ЮСУФ НА ВСЯКО ДИРЕКТОРСКО МЯСТО ГО ГЛАСЯТ ОТ ДПС.НЕКА ПЪРВО ДА НАУЧИ БЪЛГАРСКИ И ЧАК ТОГАВА ДА ГО КАНДИДАТИРАТ.КАК Е ИЗКАРАЛ 19 ТОЧКИ КАТО СИ НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ РАБОТАТА В ДАЙ.ДОКОГА ЩЕ СЕ ЛАНСИРАТ НЕКАДЪРНИ ПРОТЕЖЕТА ОТ ДПС И ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ.НАПРАВЕТЕ КОНК*РСА ПРОЗРАЧЕН ДА СЕ ИЗЛЪЧВА ПО МЕСТНА ТЕЛЕВИЗИЯ ТАКА КАКТО ИЗБРАХА ГЛАВЕН ПРОК*РОР И РАБОТАТА ЩЕ ТРЪГНЕ

няма такава държава
няма такава държава
21.01.2014 20:11 20:11

Човека е многокомпетентен,за да се кандатираш за длъжност директор в дай трябва да имаш 4 години стаж по служба а този Гюнай къде е направил този стаж на никой не му е ясно.Той човека ту рибар ту специалист в автомобилния транспорт.Във най пропадналите държави го нямо това.Смятайте ние на какво дередже сме.

ррр
ррр
21.01.2014 20:55 20:55

За съжаление ще спечели смотания турчин който фалира тролейбусното предприятие!!!Но какво да се прави нали ни уплавляват турци!!!

некомпетентен
некомпетентен
21.01.2014 21:46 21:46

Само не мога да разбера за какво толкова се натискат за някаква си работа, че и тестове отгоре на всичко.

боклуци
боклуци
21.01.2014 23:57 23:57

Няма значение дали е турчин или българин да е кадърен в областа на работата. Да си я върши с призвание.Има много кадърни турци с образование и с по два три езика който седят без работа, щото не са членове на някоя си партия или не искат да лижат газа на някой си. Той и стария шеф на дай хасково беше един диджей който не разбираше от никав к*р за транспорта просто цветанов го беше сложил да събира плачката.Къкто ще прави новия директор.

JIA
JIA
22.01.2014 11:07 11:07

ТОЯ ГЮНАЙ Е ТАКЪВ БОКЛУК- ЗА НИЩО НЕ СТАВА. АЗ ПОНЕ НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК, КОЙТО ДА ИМА ДОБРО МНЕНИЕ ЗА НЕГО. ПЪЛЕН НЕГРАМОТНИК И КОМПЛЕКСАР. НЕ ЗНАМ КАК НЯКОЙ ГО Е СЛОЖИЛ ДА УПРАВЛЯВА ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ

Back to top button