Хасково

Закопчаха мулета на телефонен измамник в Хасково

Измама, архивПолицаи са задържали три мулета на телефонен измамник в Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията. Така хасковските криманилсти предотвратили измама за 500 лв.

Задържаните са двама харманлийци и един любимчанин. Вчера малко след полунощ в РУП-Хасково е постъпил сигнал от 75-годишна жена от с. Гарваново. Тя съобщила пред полицаите, че на домашния й телефон позвънил мъжки глас, който поискал пари за пострадал роднина. Внукът на жената, който бил при нея веднага се усетил, тъй като същия ден полицаите обслужващи района предупредили жителите на селото, че върлуват измамници.

След подадения сигнал и след проведени оперативно-издирвателни действия, мъжете, познати на органите на реда на възраст 22, 19 и 21 г. са задържани като съучастници в извършване на престъпление по смсъла на чл.209 от НК. Установен е и лекия автомобил Фолксваген Пасат, собственост на любимчанина, с който са се придвижвали. Мъжете са признали пред разследващите, че са били наети като мулета от мъж от Бургас. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
avatar
avatar
23.01.2014 18:09 18:09

gluposti te sa si go izmislili , kavat taka za da im se razmine

Back to top button